Palvelut

Grant4Com on 17025 akkreditoitu testauslaboratorio Oulussa ja olemme osa Eurofins konsernia. Akkreditoitu EMC/RF, Safety ja IP testaus pätevyysalueemme löytyy FINAS T290.

Olemme elektronisten laitteiden portti maailmalle. Olipa tavoitteesi valloittaa kotimaan markkinat tai avata myyntikanavat maailmalle, me varmistamme, että tuotteesi täyttää tavoitemarkkinoidesi vaatimukset.

Palvelut

Useat tuotteet maailmalla ovat saaneet kauttamme niin CE/FCC -merkinnät kuin eri maiden maahyväksynnätkin. Hyvin suunniteltu sertifiointiprosessi auttaa aikataulujen hallinnassa ja toimii tärkeänä tukipilarina tuotekehityksen eri vaiheissa, aina tuotteen konseptoinnista sen elinkaaren loppuun saakka.

Autamme tuotteen konseptointivaiheessa, testaamme tuotteesi ja varmistamme, että tuotekehityksen suunta on oikea. Kun tuote on valmis virallisiin mittauksiin, saat hyvissä ajoin testausajan tuotteellesi. Tällöin FINASin akkreditoima EMC/RF sekä tuoteturvallisuustestauslaboratoriot ovat palveluksessasi.

Ympäristötestauslaboratoriossa varmistamme laitteesi kestävyyden eri olosuhteissa. Luomme tuotteelle testaussuunnitelman perustuen sen käyttöolosuhteisiin.

Kysy meiltä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä mitä vain.

Akkreditoidut testauspalvelut

Grant4Com on FINASin akkreditoima testauslaboratorio Oulussa. Laajamittaiset EMC/RF- ja tuoteturvallisuusmittausten pätevyysalueet löytyvät FINASin sivuilta T290.

Akkreditoiduilla testituloksillamme pystytään osoittamaan tuotteen vaatimusten mukaisuus myyntikohdemaissa.

Jos et tiedä mitkä standardit ja vaatimukset tuotteesi tulisi täyttää ja mitä tulisi testata, sertifiointimanagerimme luo tuotteellesi testaussuunnitelman. Tämä testaussuunnitelma sisältää tarvittavat testit tuotteen ominaisuuksien, segmentoinnin ja kohdemaiden vaatimusten mukaisesti. Tilatessasi testauksen meiltä, pätevöityneet testaajat akkreditoidussa laboratoriossamme varmistavat, että tuotteesi täyttää kohdemarkkinoidesi vaatimukset.

Testauspalvelut

Kokenut testauslaboratorion henkilökunta on tukenasi eri testaustarpeissasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Kaikkea toimintaamme ohjaa laatujärjestelmä ISO17025.

Asiantuntijapalvelut

Luotettavana toimijana asiantuntijamme nopeuttaa tuotekehitysprosessia. Tuotetestauksen, -verifioinnin ja -sertifioinnin syvällisen ymmärryksen puute voi aiheuttaa viivästyksiä tuotekehityksessä sekä taloudellista haittaa yrityksellesi. Me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi ja säästämme sekä aikaa että kustannuksia.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme. Saat uusimmat blogitekstit ja hyödyllistä tietoa testausmaailmasta suoraan sähköpostiisi.

Olemme ratkaisukeskeinen testauksen ja tuotesertifioinnin asiantuntijoista koostuva tiimi, jonka toimintaa ohjaa ajatus jatkuvasta kehityksestä.

Asiakkaidemme toiveet ovat meille tärkeitä, joten pyrimme laajentamaan palveluitamme vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tarjoamme asiakaskeskeisiä ja joustavia palveluratkaisuja tuotekehityksen tueksi.

Tavoitteenamme on mahdollistaa uusien teknologisten innovaatioiden pääsy maailmalle.