Asiantuntijapalvelut

Grant4Com on akkreditoitu testauslaboratorio (FINAS T290). Toimintamme perustuu laatujärjestelmään EN -ISO/IEC 17025.

Olemme elektronisten laitteiden portti maailmalle. Olipa tavoitteesi valloittaa kotimaan markkinat tai avata myyntikanavat maailmalle, me varmistamme, että tuotteesi täyttää tavoitemarkkinoidesi vaatimukset ja sinulta löytyvät myös vaatimusten mukaiset testaustulokset.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat sinua ratkaisemaan tuotetestaukseen, -verifiointiin ja -sertifiointiin liittyvät ongelmat ja ovat tukenasi lisäämässä tuotekehityksen kustannustehokkuutta.

Kysy meiltä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä mitä vain.

Tuotesertifiointi

Onko tähtäimessäsi CE, FCC tai ISED-merkintä tuotteeseesi? Tai oletko epävarma tuotteeseesi sovellettavista standardeista ja vaatimuksista? Me voimme auttaa. Selvitämme sinulle Euroopan (CE) sekä Pohjois-Amerikan (FCC/ISED) standardien ja määräyksien mukaiset vaatimukset, teemme sinulle testaustarjouksen ja toteutamme vaadittavat testaukset tuotekehityksen eri vaiheissa. Kun tuotteesi on valmis virallisiin mittauksiin, suoritamme ne akkreditoidussa laboratoriossa. Saatuasi viralliset testitulokset voit luottavaisin mielin avata myyntikanavat kohde markkinoille

Bluetooth SIG -hyväksyntä

Bluetooth-teknologia on lisensoitua ja maksullista. Bluetooth-logon käyttö tuotteessa edellyttää BT SIG:n ylläpitämän sertifiointiprosessin läpikäyntiä. Tällä varmistetaan, että käyttämäsi ratkaisu on Bluetooth SIG:n vaatimusten mukainen ja vaadituista testeistä on testitulokset. Grant4Comilla on Skandinavian BQC edustus, joka on valtuutettu sertifiointiprosessin läpiviemiseen.

BQC arvioi testaustarpeesi ja suorittaa BT SIG -listauksen puolestasi. Tämän jälkeen voit huoletta käyttää Bluetooth-logoa tuotteessasi ja tuotteen myyntimateriaaleissa.

Tuoteturvallisuus

Kokeneet tuoteturvallisuuden asiantuntijamme auttavat sinua sovellettavien direktiivien ja standardien valinnassa tuotteellesi. Asiantuntijamme kouluttavat myös suunnittelijoita ymmärtämään tuotesuunnitteluun vaikuttavien standardien vaatimuksia. Konseptointivaiheen tuotekatselmukset voivat säästää kustannuksia ja nopeuttaa tuotteen sertifiointiprosessia, sillä niiden vaikutukset näkyvät muun muassa materiaalivalinnoissa ja teknologiaratkaisuissa.

Kun tuotteesi maturiteetti on riittävällä tasolla, teemme akkreditoidussa laboratoriossamme viralliset mittaukset tuotteellesi, ja näin varmistamme sen täyttävän tuoteturvallisuusstandardien vaatimukset. Kun tutustumme tuotteeseen alkuvaiheessa ja olemme osana suunnittelua, viralliset testaukset ja maahyväksynnät sujuvat mutkitta.

Maahyväksynnät

Eri markkinointialueiden kohdemaiden kansallisten poikkeavuuksien ymmärtäminen tehostaa maahyväksyntäprosessin läpikäymistä. Asiantuntijamme selvittävät tuotettasi koskevat vaatimukset sekä auttavat sinua luomaan tuotteellesi tarvittavat dokumentit markkinoille pääsemiseksi. Osa kohdemaista vaatii erillisiä testauksia paikallisissa laboratorioissa, kun taas joissakin kohdemaissa olemassa olevia testaustuloksia voidaan hyödyntää ja pelkkä kattava paperityö riittää. Seuraamalla asiantuntijoidemme viitoittamaa polkua, tämä standardien ja vaatimusten täyttämä viidakko taittuu mukavaksi puistokävelyksi.

Luotettavuustestaussuunnittelu

Meillä on pitkä historia testisuunnitelmien luomisesta eri kategorioiden tuotteille. Testisuunnitelma voi pohjautua joko standardeihin tai tuotetta varten räätälöityyn testaukseen. Olemme tukenasi jo tuotekehityksen alkuvaiheessa ja yhdessä selvitämme, millaisia olosuhde- ja käyttörasituksia tuote joutuu kokemaan elinkaarensa aikana. Luotettavuustestauksessa simuloimme tuotteen kuljetuksessa, varastoinnissa ja toimintaympäristössä tapahtuvaa rasitusta. Vanhennamme tuotettasi myös kumulatiivisella testauksella, koska testauksen tarkoituksena on auttaa ymmärtämään tuotteen toimintaa loppukäyttöolosuhteissa sekä kartoittaa toimintaan liittyviä riskejä. Olosuhdetestauksessa tuotteesta voi paljastua rakenteellisia heikkouksia, joita muokkaamalla voidaan saavuttaa kestävämpi tuote ja pidempi käyttöikä.

Olemme ratkaisukeskeinen testauksen ja tuotesertifioinnin asiantuntijoista koostuva tiimi, jonka toimintaa ohjaa ajatus jatkuvasta kehityksestä.

Asiakkaidemme toiveet ovat meille tärkeitä, joten pyrimme laajentamaan palveluitamme vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tarjoamme asiakaskeskeisiä ja joustavia palveluratkaisuja tuotekehityksen tueksi.

Tavoitteenamme on mahdollistaa uusien teknologisten innovaatioiden pääsy maailmalle.